Welkom op de Doorgeeffiets.nl - Bergen op Zoom

De Doorgeeffiets-campagne in Bergen op Zoom is afgelopen

De gemeente Bergen op Zoom hecht aan het verduurzamen van mobiliteit; één van de peilers van ons duurzaamheidbeleid is het terugdringen van het aantal autokilometers in de stad. Dagelijkse routinematige autokilometers zoals woon-werkverkeer en de snelle boodschap leveren bij elkaar een fikse bijdrage aan het totaal aantal autokilometers dat we maken. Juist die kilometers willen we drastisch proberen te verminderen door gewoon vaker de fiets te pakken. Het afgelopen jaar konden onze eigen medewerkers een comfortabele elektrische fiets lenen om zelf te ervaren wat de mogelijkheden zijn!
Gemeente Bergen op Zoom


De Doorgeeffiets
De Doorgeeffiets is een campagne waarbij mensen een e-fiets kunnen uitproberen gedurende een periode van 1 of 2 weken. Hoe fietst zo’n e-fiets? Welke afstand is comfortabel? Geeft een e-fiets voldoende trapondersteuning bij tegenwind? Deelnemers delen hun ervaringen en belevenissen op het blog met vrienden, familie, jou en ons!
Na de leenperiode wordt de e-fiets doorgegeven aan de volgende gebruiker: tijd voor nieuwe ervaringen en nieuwe meningen!
Vraag je je ook af of de e-fiets wat voor jou is? Ben je enthousiast over de campagne? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Reserveren? (niet meer mogelijk)
Het reserveren van de Doorgeeffiets is erg eenvoudig. In de kalender kun je de beschikbaarheid opvragen en op de gewenste dag een reservering maken. Het enige wat wij vragen is een leuke toevoeging aan ons blog over de bevindingen die jij gedaan hebt. De beschikbaarheid van de fiets zie je rechts in de kalender. Om een reservering te maken klik je bovenaan op het knopje 'Meedoen?'.