Groot succes

De actie is een groot succes. Er zijn op dit moment in het project geen fietsen meer beschikbaar om te reserveren. We hebben geprobeerd om nog extra fietsen beschikbaar te krijgen of om de fietsen langer beschikbaar te houden, maar dat is niet gelukt.

We willen de actie volgend jaar gaan herhalen en proberen dan meer en langer fietsen beschikbaar te hebben.

Wil je hierover geïnformeerd worden? Stuur dan een e-mail naar ebike@ga3punt0.nl, wij sturen je een bericht als er meer bekend is over de actie van volgend jaar.
 

Project Grote Polder

Het Bedrijventerrein Grote Polder in Leiden organiseert een spin off actie.

In de periode van 17 september tot 5 november zijn daar voor de medewerkers van de bedrijven op Grote Polder 5 e-bikes beschikbaar die zij voor een periode van steeds 1 week kunnen uitproberen.

Reserveren kan via de pagina van Van Hulst Fietsen in Leiden.
 

Beter voor je gezondheid (en die van het milieu)

Elke dag in de file staan – daar knap je niet van op. Het kost tijd en levert stress op. De E-bike is voor veel filerijders een sportief alternatief: je trapt zelf, maar stukken lichter dan op een gewone fiets. Ook grotere woon-werkafstanden leg je er bijna moeiteloos mee af. Beter voor je humeur, beter voor je gezondheid.
En: beter voor de bereikbaarheid en doorstroming in de regio Haaglanden. Minder autokilometers, betekent minder luchtvervuiling en dat is gezond voor iedereen!
 

De spelregels
  • Alle werknemers die werken op bedrijventerrei de Grote Polder in Leiden kunnen deelnemen.
  • De fietshandelaar sluit een verzekering af voor de E-bike. Bij schade geldt een eigen risico van 30 euro, bij diefstal geldt een eigen risico van 60 euro.
  • Je hebt een WA-verzekering die eventuele schade aan derden dekt.
  • Van de fietshandelaar ontvang je een leenslot.
  • Bij het ophalen van de e-bike onderteken je samen met de fietshandelaar een gebruikersovereenkomst. (download pdf)
  • Bij het ophalen van de E-bike moet je je identiteitsbewijs meenemen.
  • Het gebruik van de E-bike is persoonlijk. We rekenen erop dat je zorgvuldig en netjes met de fiets omgaat. Met technische vragen kun je bij de fietshandelaar terecht.

 

De E-bike ophalen en brengen?

‘Voor de extra uitleenactie op bedrijventerrein de Grote Polder geldt dat fietsen op een woensdagmiddag tussen 15.00u en 17.00u worden opgehaald en een week later op woensdagochtend tussen 10.00u en 11.00u weer worden ingeleverd. (Voor de andere fietsen binnen de E-bike-actie geldt dat ze donderdag worden opgehaald en woensdag (2 weken later) terug worden gebracht.)
 

Tegenprestatie?

Je krijgt de E-bike helemaal gratis mee. Als tegenprestatie horen we graag wat je van de E-bike vond! Deel daarom na afloop van jouw leenperiode je ervaringen op onze blog.